Intervju Cobre z Mednarodno skupino Zlate dobe – december 2017

Objavil untwine, dne 24. 12. 2017 

Dobrodošli! Danes smo 23. 12. 2017 in za vogalom je novo leto 2018. Ponovno smo veseli, da lahko Mednarodna skupina Zlate dobe, ki  je naša mandarinsko orientirana skupina Pripravimo se na Spremembo (PFC-IGAG), intervjuja Cobro tik pred božičnim večerom. Leto 2017 je bilo tako intenzivno in vsi delavci Luči po svetu so uspeli doseči mnoge presenetljive dosežke, ki se jih prej še ni doseglo. Če potrebujete več informacij o Cobri in resnici, imamo na voljo mnogo platform, virov in dejavnosti. Dobro jih lahko uporabite in jih delite s kolikor ljudmi ji je lahko. Sledeča povezava vodi naše uradne spletne strani: www.golden-ages.org. Tu lahko najdete katerekoli Cobrine informacije v kitajščini. Danes bomo Untwine, prevajalec naše ekipe Patrick in jaz, Jedi, ponovno intervjuvali Cobro. Začnimo sedaj z intervjujem. 

Untwine : Kako negativni ioni vplivajo na plazemska polja?

Cobra : Negativni ioni ne vplivajo veliko na plazemska polja. Včasih jih lahko naredijo malce bolj skladnejše, vendar drugače nimajo veliko vpliva na plazemsko polje.   

U : Ali so elektroni sestavljeni iz manjših delcev?

C : Da, toda ne na fizični ravni.

U : Ali so kvarki ali elektroni stalni atomi višje eterične pod-ravni?

C : Ne.

U : Torej so te stalni atomi znotraj kvarkov ali elektronov ali?

C : Obstajajo na višji ravni.

U : Ali so vsi delci pravzaprav valovi?

C : Da.

U : Nekateri so opisali, da je materija osebnostnih teles, ki je bila odrešena, porazdeljena po kavzalnem telesu, ki nato okrepi avro. Ali lahko govorite o tem?

C : Ne prenese se po kavzalnem telesu, rekel bi, da se od tiste materije odstrani anomalijo1 in nato lahko sile Luči prevedejo oz. transmutirajo to materijo v katerokoli dimenzijo želijo.

U : Torej potem kavzalno telo lažje steče v osebnostna telesa?

C : Kavzalno telo ne steče v osebnostno telo, kavzalno telo ni tako kot je bilo opisano v mnogih ezoteričnih knjigah 20. stol., to ni vir duše, ni telo duše. 

U : Ok. Torej kakšen je njegov namen?

C : To je preprosto telo, ki je, rekel bi most med entropijo in sintropijo, to je most med višjimi in nižjimi dimenzijami kozmične fizične ravni.

U : In tako je na višji mentalni ravni?

C : Če gledate z višine, je na drugi, tretji in četrti pod-ravni mentalne ravni.

U : In duša je na Atmični ravni?

C : Atmični in Budični ravni.

U : Na kateri ravni se duši dvojčici2 razdelita?

C : Na prvi pod-ravni mentalne ravni (če gledate od zgoraj).

U : Ok. Torej nad to ravnjo so vedno eno?

C : Sta eno bitje.

U : Na kateri ravni so ustvarjeni tahioni3?

C : Tahione ustvarja Vir in v to vesolje izhajajo iz najvišje pod-ravni kozmične fizične ravni, to je raven Adi4

U : Ok torej ne obstajajo hkrati tudi v Viru?

C : Ne obstajajo znotraj Vira, vendar so izžarevanja Vira.

U : Ko opazujemo kvantni nivo s fizične ravni, ali še vedno gledamo na fizično raven ali gledamo na višjo raven?

C : To je odvisno od kvantnega fenomena, ki ga opazujete, vendar večinoma opazujete fizično raven in včasih opazujete plazemsko ali celo eterično raven. Pravzaprav bodo določena kvantna opazovanja postala uradna znanstvena odkritja eterične ravni, ko bo v prihodnosti kriminalna kabala5 izgubila nadzor nad tem procesom. 

U : Torej kvantni nivo obstaja istočasno na vseh ravneh?

C : Da.

U : Ali lahko eterično telo potuje stran od fizičnega, tako kot to zmore astralno telo?

C : Da.

U : Ali je vsa materija na vseh ravneh preprosto narejena iz zgoščene Svetlobe?

C : Da, to je kombinacija zgoščene Svetlobe in primarne anomalije.

U : Kakšen je namen atmične ravni?

C : Namen atmične ravni je prenos božanskega načrta v, rekel bi bolj zgoščene ravni stvarstva. 

U : Kako bi definirali notranjo duhovno voljo in svobodno voljo?

C : Notranja duhovna volja je odsev volje duše, medtem ko je svobodna volja kombinacija te notranje duhovne volje in volj vseh združenih pod-osebnosti.

U : Ali bi rekli, da je vsa materija z višjih ravni prisotna znotraj fizične materije?

C : Zaobjema fizično raven. Ni prisotna znotraj fizične ravni, vendar je prisotna vsepovsod v bolj finejši dimenziji.

U : Torej obstajajo paralelno?

C : Ne bi rekel paralelne dimenzije, ker to izvabi napačne miselne asociacije. Rekel bi, da je prisotna vsepovsod, toda v bolj rafiniranem stanju.

U : Prav, v istem prostoru.

C : Pravzaprav je vse v istem prostoru.

U : Ok, hvala.

Sveže novice o situaciji

Patrick : Ali je asteroid Oumuamua resnično vesoljska ladja?

C : Ni vesoljska ladja, to sta pravzaprav dva objekta, ki se skoraj dotikata drug drugega in izgledata kot zelo podolgovat objekt, vendar je to naravni objekt.

P : Če bi lahko poslali tahioniziran gošenit6, Čintamani kamen7 in sugilit8 v nizko zemeljsko orbito, ali bi lahko pomagali pri odstranjevanju črvom podobnih plazemskih entitet in Yaldabaotha9

C : Da seveda.

P : Ok, bomo poskusili. Ali je naša globalna meditacija zimskega solsticija dosegla kritično maso sodelujočih in porodila otipljive rezultate? 

C : Ni dosegla kritične mase, vendar je seveda pomagala pri določenih operacijah sil Luči.

P : Ko sile Luči vse bolj in bolj napredujejo, ali priskrbijo več zaščite delavcem in bojevnikom Luči?

C : Več zaščite bo na voljo takrat, ko bodo sile Luči lahko dostopale do najbolj notranjih plasti anomalije, ki se nahajajo blizu površja planeta.

P : Kako Odporniško Gibanje (v nadaljevanju OG, o.p.) v splošnem ocenjuje uspešnost delavcev Luči na površju planeta v letu 2017?

C : Rekel bi, da OG razume, da so bili delavci Luči na površju planeta v ekstremnem stresu ter da je prišlo do nekaj večjih zmag, ki so jih organizirali delavci Luči, nekaj meditacij s kritičnim številom sodelujočih in v bistvu so na fizični ravni preprečili tretjo svetovno vojno, preprečili so nekaj zelo negativnih stvari. To je torej pregled situacije s perspektive OG.
 
P : Ali primarna anomalija nad peto dimenzijo, koder se je manifestirala kot odsotnost informacij in odgovorov, še vedno obstaja?

C : Na določen način še vedno obstaja, za Povzdignjena10 bitja ne neposredno na enak način kot prej, vendar še vedno nimajo popolnega razumevanja primarne anomalije in kako bo reagirala na pritok Svetlobe, zaradi tega razloga je zelo težko napovedati, kako se bodo stvari odvile.  

P : Na gori Wǔtái se je pred nekaj dnevi pojavila posebna mavrica. Dejali ste, da je to plejadska ladja iz tekoče svetlobe. Ali lahko poveste, zakaj so plejadčani na ta torek predstavili svojo tehnologijo tekoče svetlobe?

C : Preprosto zato, ker je bilo veliko, rekel bi aktivnosti delavcev Luči na površju planeta, ki so namestili močno omrežje iz Čintamani kamnov po Kitajski in Tajvanu, zato so se lahko plejadske ladje sil Luči lažje manifestirale na tem področju.


Zelo občudovanja vreden video posnetek te oblačne ladje si lahko ogledate tukaj:  https://www.golden-ages.org/2017/12/21/surprise/

P : Z globalnega vidika, ali imamo dovolj delavcev Luči, da bodo katalizatorji za sprožitev Dogodka11?

C : Da, ko bo pravi čas. Vendar pogoji niso pravi, ne gre se za število delavcev Luči… Rekel bi, da so pripravljeni, vendar ostale stvari niso, v bistvu se to tiče pogojev na plazemski ravni, bomb s toplet12 delci, to še absolutni ni pripravljeno.  

P : Ali je bil kakšen kultni razlog v ozadju napetosti na Kitajsko-Indijski meji?

C : Arhonti so samo skušali ustvariti še eno vojno in seveda se to ni zgodilo.

P : Omenili ste, da so klonirni objekt pod otokom Long Island že očistili; ali to pomeni, da je Long Island končno osvobojen nadzora skupine Himera13?  

C : Stanje je veliko boljše, vendar objekt še ni popolnoma osvobojen. Rekel bi, da je osvobojen v okoli 85 %.

P : Ali bi nas še vedno moralo skrbeti v zvezi z Arhotom, ki živi na območju Macau, ali bi morali tam zakopati Čintamani kamne?

C : Da, dobro bi bilo zakopati Čintamani kamne na območju Macau, v tisti regiji je to eno izmed glavnih sider kriminalne kabale.

P : Sedaj, ko je sirski pentagram uradno osvobojen, kaj bi morali kot delavci Luči narediti za pomoč silam Luči, da bi kar najbolje izkoristile tamkajšnji vrtinec Boginje?

C : Sirija še ni popolnoma osvobojena. Pet točk pentagrama so osvobodili, vendar so tam še vedno, rekel bi anomalne skupine, ki širijo terorizem, zato Sirija še vedno potrebuje mir in zdravljenje. Rekel bi, da je pošiljanje miru in zdravljenje tej regiji lahko sedaj glavni fokus. 

P : Petit Trianon je evropska palača, polna misterijev in energije Boginje. Ali bi lahko prosim našteli njene azijske ekvivalente?

C : Angkor Wat v Kambodži, obstaja določen tempelj Quan Yin14 v Tajpeju, ki ima tam pravzaprav vhod do podzemne baze sil Luči. Obstajajo tudi drugi templji, ki javnosti niso toliko poznani.

P : Ali bi lahko imenovali nekaj azijskih relikvij, ki imajo pozitiven geopolitični vpliv kot krona sv. Štefana? 

C : Na Japonskem obstaja določen samurajski meč in smaragdni Buda, ne tisti javni, ampak smaragdni Buda, ki je zaseben in narejen iz pravega smaragda. Mnogo takšnih predmetov moči ni na površju, ampak v rokah Agarte. 

P : Če v letu 2018 uspešno pozdravimo mesto (in vrtinec, o.p.) Grozni, ali bi tak uspeh znatno pospešil napredek Dogodka in množičnih aretacij? 

C : To bi ozdravilo to območje, kar je pomembno, vendar bi rekel, da to ni eden izmed planetarnih sprožilcev.  

Splošna vprašanja

Jedi: Kot običajno imamo tu ocenjevanje znanih osebnosti. 0 pomeni čista svetloba, 10 pomeni čisto zlo.

1. Dr. Sun Yat Sen : 4
2. Chiang Kai-shek : 5
3. Mao Zedong: 8
4. Abraham Lincoln: 3
5. Kraljica Elizabeta Prva: 5
6. Napoleon: 6
7. Martin Luther King: 3

Jedi : Veliko ljudi trdi, da jim nadzorujejo misli, ali pa za njimi vohunijo. Kaj lahko naredimo, da jim lahko pomagamo razrešiti takšne probleme?

C : V bistvu vohunijo za vsemi, celotno telefonsko omrežje je med seboj povezano, zato bi predlagal, da se ne osredotočate preveč na to in se raje osredotočate na pozitivnejše stvari. 

J : Dejali ste, da živali in rastline na Zemlji pripadajo kolektivni zavesti, ali ima kakšna žival ali rastlina na Zemlji individualno zavest?

C : Delfini lahko včasih izkazujejo individualno zavest.

J : Ali delfini, ki živijo na Siriju15, tudi pripadajo galaktični zavesti?

C : Vse v galaksiji pripada galaktični zavesti, galaksija je en organizem. 

J : Ali na Grenlandiji obstaja starodavna civilizacija ali delujoča baza?

C : V podzemlju, da.

J : Ali je problem z meglo na Kitajskem v povezavi s kriminalno kabalo?

C : Meglo povzročata slabo urbanistično načrtovanje in zloraba surovin.

J : Ali negativna plazemska polja poglabljajo meglo? 

C : Da, to je povezano.

J : V letošnjem letu smo po Kitajski zakopali 3000 Čintamani kamnov, posledično se je megla v Čengduju, Šanghaju in Pekingu znatno zmanjšala. Ali je ta fenomen v povezavi s temi  vrtinci Čintamani, ki imajo očiščevalni učinek?   

C : Da, seveda.

J : Ali neživi predmeti, kot so računalnik, skodelica ali žlica, imajo energijska telesa? 

C : Imajo plazemska in eterična telesa, toda astralnega in višjih teles nimajo.

J : Ali je možno, da ne-fizične entitete nadlegujejo ali grozijo ljudem v njihovih sanjah?

C : Da.

J : Kako si lahko pri temu pomagamo?

C : Uporabite lahko tehnike zaščite, ki sem jih objavil na mojem blogu.

J : Včasih, ko sledim svojemu notranjemu vodenju, ne dobim dobrih rezultatov. Ali lahko obrazložite, kako se občuti to pristno notranje vodenje? 

C : To potrebuje prakso in morate biti iskreni sami s seboj. 

J : Kaj bi morali pripraviti, da bi dobili sredstva iz sklada Sv. Germaina?

C : Vsi ključni delavci Luči bodo po Dogodku prejeli denar iz sklada Sv. Germaina. Nosite lahko kos zlata, ki bo deloval kot magnet za sklad Sv. Germaina.
 
P : Ali je bila francoska revolucija pravzaprav politična spletka kriminalne kabale kot odgovor  na vzpon misterijev Boginje na francoskem kraljevem dvoru? 

C : To je bilo naravno gibanje s strani ljudi, ki ga je temna stran kasneje zlorabila.

P : Ali je Marija Antoaneta zares živela zelo razkošno življenje ali so zgodbe o njenem privatnem življenju pravzaprav klevete s strani kriminalne kabale, ker je bila svečenica Boginje?

C : Res je živela razkošno življenje, vendar s tem ni nič narobe in ja, to je bilo izkoriščeno za klevetanje s strani teme.

P : Vojno letalstvo ZDA je bilo ustanovljeno leta 1947, medtem ko je bil isto leto v okviru operacije Paperclip (papirna sponka, o.p.) Hubertus Strughold vpoklican kot višji medicinski izvedenec za vojno letalstvo ZDA. Ali to dejstvo namiguje, da je bil Strughold mogoče prvi agent skupine Himera znotraj vojnega letalstva ZDA? 

C : To je bila nacistična infiltracija, skupina Himera pred letom 1996 ni imela agentov v vojnem letalstvu ZDA.   

P : Kitajska državljanska vojna je med leti 1945 in 1949 na Kitajskem povzročila spremembo režima. Ali je bila ta vojna proksi vojna med silami Luči in kriminalno kabalo?  

C : Da. To je bil jezuitski načrt za prevzem nadzora nad Kitajsko s pomočjo kitajske komunistične partije.

P : Katera stran je v tej vojni na koncu zmagala, sile Luči ali kriminalna kabala?

C : Te vojne še ni konec in končala se bo z zmago sil Luči.

P : Zmajeve skupine so leta 1949 premestile svoje oporišče na Tajvan. Nacionalistična vlada se je istega leta umaknila na Tajvan. Ali je Chiang Kai-shek imel veze z Zmajevimi skupinami ali drugimi silami Luči, da je sprejel takšno odločitev?

C : Da, imel je veze z Zmajevimi skupinami, ki so vodile prenos cesarskega zaklada na Tajvan, del tega je v državnem muzeju v Tajpeju.

P : Ali lahko obrazložite identiteto Merlina in njegove povezave z delavci Luči?

C : Ta entiteta pomaga osvobajanju planeta in je znana kot Sveti Germain.


P : Ali je res, da je kralj Artur potomec Jezusa?

C : Da, on je del te rodbine.

P : Kakšna je bila misija kralja Artujra v tistem času?

C : Prinašanje energije božanskega žarka božanskega namena.

P : Omenili ste, da je primarna anomalija obstajala v mnogih vesoljih pred tem. Ali to pomeni, da primarna anomalija obstaja že večno?

C : Vedno je obstajala.

P : Ali so temne sile obstajale v prejšnjih vesoljih?

C : Ne.

P : Kako so vsa prejšnja vesolja izginila?

C : Ponovno so bila absorbirana v singularnost.

P : Ali so bojevniki Luči in zvezdni kalčki16 v prejšnjih vesoljih pomagali pri odstranjevanju in pretvarjanju primarne anomalije?

C : Ne, v tistem času niso obstajali, takrat je bila popolnoma drugačna situacija.

P : Film Vojne Zvezd: Poslednji Jedi je bil premierno predvajan v sredo. Ali bi lahko govorili o povezavi med galaktično vojno, Jediji17 in zvezdnimi kalčki?

C : Filmi Vojne Zvezd vključujejo del galaktične zgodovine, to je tudi zgodba o današnjem trenutku,  o naših zdajšnjih življenjih.

P : Ali je Centralna civilizacija prišla na Kitajsko sidrati energijo Boginje?

C : Oni so dolgo dolgo časa nazaj prišli na Kitajsko.

P : Prosimo naštejte tri top vrtince Boginje na Kitajskem in Tajvanu.

C : To so zaupne informacije.

P : Kako bi se morali povezati z Mojstrom Kuthumijem, če bi želeli postati boljši zdravilci?

C : Lahko uporabite Kuthumijev žarek, tisti ki so inicirani, bodo vedeli o čem govorim.

P : Ali je Mojster Kuthumi isti kot Medicinski Buda? Iz katerega zvezdnega sistema prihaja in v kateri dimenziji se sedaj nahaja?

C : Nista ista. Kuthumi je prišel iz zvezdnega sistema Sirij.


Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
2 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.
3 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.
4 Adi raven – prvi kozmični eter.
5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
6 gošenit – brezbarvni beril. Ime je dobil po mestu Goshen v Massachusettsu, ZDA, kjer so ga prvič opisali. Gošenit se nahaja skoraj na vseh nahajališčih berila. V preteklosti se je zaradi prozornosti uporabljal za izdelavo leč za očala, sedaj pa se uporablja predvsem v draguljarstvu in kot surovina za pridobivanje berilija. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Beril.
7 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
8 sugilit (tudi lavulit, kraljevi azel, sibelin in wesselit) – relativno redek roza do vijoličen ciklosilikatni mineral, poznan tudi kot zdravilni kamen. Poimenovali so ga po japonskemu petrologu Ken-ichi Sugi, ki ga je odkril leta 1944. Sugilit je kristal novih začetkov, predvsem na umskem področju, saj bo skušal najti harmonijo med vašim fizičnim telesom in umom. Ta kamen opisujejo kot enega izmed najmočnejših zdravilnih kristalov. Postavlja se ga kamorkoli na obolelo mesto. Je tudi kristal ljubezni, ki odpira vrata v duhovnost. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Sugilite in http://www.carobni-dih.si/sugilit.html.
9 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.
10 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
11 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: http://sl.prepareforchange.net/dogodek/.
12 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
13 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
14 Kuan jin (Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/ in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.
15 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).
16 zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih potaknjencev programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih potaknjencem omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s svojimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih potaknjencev je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim potaknjencem dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.
17 Jediji – povzeto iz filmske sage Vojne Zvezd. Vitezi Jediji so duhovniki bojevniki, varuhi miru, ki služijo svetli strani Sile - vsemogočnemu polju, ki preveva vso Vesolje in daje Jedijem njihovo moč. Jediji spoštujejo vse oblike življenja in branijo tiste, ki se ne morejo sami in cenijo miroljubne oblike reševanja sporov, zato se bojujejo le, če je njihovo življenje ali življenje ostalih, ki jih varujejo, ogroženo. Poleg višje razvitih mentalnih sposobnosti, se urijo v mečevanju s laserskimi meči, ki so njihova prepoznavna lastnost. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Jedi.





Komentarji