Protokoli za vstop


Sreda, 09. 05. 2018

Sile Luči v ozadju dogodkov pripravljajo najbolj prebujene posameznike populacije na površju planeta na fizičen stik s pozitivni podzemnimi in izvenzemeljskimi silami.

Te priprave so del ogromnega projekta, v katerem sodelujem.

V skladu z novo (beta) časovnico so določeni najbolj prebujeni prebivalci na površju morda dobili ali pa niso dobili možnosti zapustiti površja planeta in postati del podzemnega Odporniškega Gibanja ali drugih pozitivnih frakcij Agarte.

Nedavne preroške sanje Terese Yanaros so neposreden rezultat te sekvence prebujanja in potrebujejo nadrobno analizo:



Sanje so se odvile v hipnagogičnem stanju, tej tanki liniji med budnim stanjem in spancem, ki je portal med fizičnimi in višjimi dimenzijami:


Sanje so bile sprožene kot signal populaciji na površju planeta, da se začne pripravljati na stik z omrežjem Agarte in pravzaprav razkriva velik del protokolov za vstop.  

Če berete to, ste morda bili ali pa niste bili povabljeni vstopiti v Odpor ali druge pozitivne frakcije Agarte pred Dogodkom.  

Podam lahko natančen opis in vodenje za protokole vstopa v Odpor. Ne morem podati natančnih vstopnih protokolov za druge pozitivne frakcije Agarte, čeprav so v nekaterih vidikih skoraj popolnoma enaki.

Če ste bili izbrani za vstop v Odpor pred Dogodkom, so vstopni protokoli sledeči:

1. Fizično vas bo kontaktiral odporniški agent zelo blizu kraja, koder živite. On ali ona bo nosil/-a navadna civilna oblačila in bo izžareval/-a zelo pozitivno energijo. Predstavil/-a se vam bo in vas vprašal/-a, če ste pripravljeni vstopiti v Odpor. Razloženo vam bo, da po vstopu v Odpor NE boste mogli imeti nikakršnega fizičnega stika s populacijo na površju planeta.   

2. Na voljo boste imeli med 5 in 15 minutami da zberete svoje osebne predmete, ki jih boste lahko vzeli s seboj. Naprošeni boste, da vzamete predmete sentimentalne vrednosti (poročne prstane, slike vaših bližnjih), ker se vse ostale predmete (obleke, hrana, zlato, denar, osebni dokumenti) lahko enostavno reproducira z replikatorji.  Dobili boste majhno vrečo in vsi vaši predmeti ne bodo smeli preseči velikosti te vreče. Zahteve za velikost in težo bodo zelo podobne zahtevam, ki so jih morali izpolnjevati astronavti, ko so jemali svoje osebne predmete na misije z vesoljskimi čolnički. 
  

3. Odporniški agent vas bo pospremil do vstopne točke v Odpor. To bodo običajno bila delovna vrata v kleti komercialne zgradbe blizu vašega doma. Tam vas bo vodil do stopnic, po katerih se boste spustili 30 metrov pod zemljo do najvišjega nivoja Odpora. Stopnice bodo izgledale nekako takole:  


4. Ko boste dosegli nivo Odpora se boste približali tehnološko visoko naprednim vratom, ki bodo vodila v strukturo, ki bo izgledala nekako kot tuškabina:  


V tej točki vas bo agent še zadnjič vprašal/-a, če ste pripravljeni vstopiti v Odpor. Če zavrnete, vas bo odpeljal/-a nazaj na površje in pred dogodkom ne boste več kontaktirani. Če sprejmete, vas bo agent zapustil in skozi tehnološko visoko napredna vrata boste stopili sami. Naprošeni boste, da slečete vsa oblačila in pustite vrečo s svojimi osebnimi predmeti v posebnem predalu. Nato vas bodo prosili, da vstopite v ''tuškabino'', kjer boste dezinficirani vse nanotehnologije ter večine virusov in bakterij.

5. V Odpor boste vstopili iz druge strani ''tuškabine'', iz katere boste izstopili očiščeni, poživljeni in dezinficirani. V tej točki se boste počutili veliko bolje, vzklilo bo vaše notranje veselje, počutili se boste zelo živi in polni energije.

V predalu vas bo čakala nova obleka, saj bodo vaša stara oblačila dezintegrirana, vaši osebni predmeti, ki bodo prav tako dezinficirani in očiščeni nanitov, pa vas bodo čakali v vreči.

6. Vstopili boste v naslednjo sobo, koder vas bo pogledal zdravnik. Ta zdravniški pregled bo trajal okoli 30 minut ter bo popolnoma neinvaziven in neboleč. Če ste imeli kakršnokoli resno bolezensko stanje pred vašim vstopom v Odpor, se ga bo v večini primerov odpravilo v nadaljnjem 10-20 minut trajajočem nebolečem posegu v posebni kvantno-korekcijski komori. Ko bodo zdravniške procedure zaključene, boste dobili posebno pijačo, ki bo sprožila proces razstrupljevanja.  

7. Dobili boste svojo sobo za počitek in spanje ter šli skozi proces razstrupljevanja, ki bo včasih dokaj intenziven in je lahko zmerno neprijeten. Ta proces bo običajno trajal 1-3 dneve in bo pomagal sprostiti večino fizičnih, energetskih in čustvenih nečistoč, ki ste jih nabrali tekom vašega življenja na površju planeta. Med procesom lahko pride do lažjih ali do zmernih stranskih učinkov razstrupljevanja kot so glavobol, utrujenost, rahla slabost, bruhanje, močno sproščanje čustev, izguba apetita in daljši spanec.    

8. Po končanem procesu razstrupljevanja se boste lahko prosto gibali po nekaterih izmed najbolj zunanjih območij Odpora:  



Počasi se boste priključili v družbo Odporniškega Gibanja in našli svoje mesto znotraj dušne družine Odpora:



9. Ko boste sprejeti v Odpor ne boste mogli iti na površje, kontaktirati populacije na površju ali celo uporabiti interneta / telefonskega omrežja na površju planeta, razen v izjemno redkih primerih, ki bodo neposredno povezani z vašo misijo. Neposreden stik s populacijo na površju planeta boste lahko navezali le po Dogodku.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 18:20

Komentarji