Intervju s Cobro in Robom Potterjem, avgust 2017




1 epifiza ali češarika (tudi pinealna žleza ali tretje oko) – zagotovo en najbolj življenjsko pomembnih in čudežnih delov človeškega telesa. Njena lega, točno v centru možganov, je strateško pomembna za število esencialnih tekočin, katere izloča za dobro mentalno zdravje, kot sta melatonin, ki je pomemben za dober spanec ali serotonin, ki nam daje občutek dobrega počutja in sreče. Poleg tega se domneva, da češarka naravno proizvaja tudi drugo substanco, DMT (ali Dimetiltriptamin) in sodeluje oz. pomaga človeškim bitjem pri vizualizaciji slik v njihovem umu. Epifiza se smatra kot portal ali zvezdna vrata znotraj možganov, skozi katerega prehaja duša, ko zapušča telo in potuje po astralni ravnini med sanjanjem. In ko telo dotraja ali umre, duša prehaja skozi epifizo ter potuje v višje sfere, na duševno raven ali višje dimenzionalno realnost. Več na: https://marjankogelnik.wordpress.com/2015/02/01/cesarika-eden-najbolj-pomembnih-in-cudeznih-delov-cloveskega-telesa/.
2 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).
3 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
4 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
5 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.
6 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na:
7 zmajeve črte ali energetske linije – (ang. ley lines) Energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)
8 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
9 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
10 top kvark (kvark t, znan tudi kot vrh ali resnica) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t.
11 Črni Kamen – kepa kondenzata težkih top/antitop kvarkov, pripeljana na Zemljo z Rigela leta 1996. Črni Kamen je center primarne anomalije teme in je veliko nevarnejši od bombe s strangelet delci, saj so top kvarki veliko težji od strange kvarkov.
12 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.
13 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
14 Kuiperjev pas – (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) je asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.
15 ozvezdje Andromeda (latinsko Andromeda) – ozvezdje  severne nebesne poloble in eno od 88 sodobnih ozvezdij, ki jih je priznala Mednarodna astronomska zveza. Bilo je tudi eno od Ptolemejevih 48 ozvezdij. Imenuje se po princesi Andromedi (kar v grščini pomeni vladar nad ljudmi), osebi iz grške mitologije. Ozvezdje se nahaja na severnem nebu blizu ozvezdja Pegaza. Splošna oblika spominja na dolgo, megleno in razvlečeno črko »A«. Najbolj znano nebesno telo v ozvezdju je Andromedina galaksija. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Andromeda_(constellation) in https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromeda_(ozvezdje).
16 galaksija Andromeda (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.
17 plamen dvojček Plamen dvojček/ica (angl. twin flame) oz. duša dvojčica (angl. twin soul) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.
18 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.
19 Alfa Centauri (Alfa Kentavra (α Kentavra / α Cen)) – znana tudi kot Rigil Kentaurus, Rigil Kent (Kentavrovo stopalo) ali Toliman, je najsvetlejša zvezda v južnem ozvezdju Kentavra. Zvezda je dvozvezdje, Alfa Kentavra AB (α Cen AB). Z golim očesom jo vidimo kot eno zvezdo, s svojim navideznim sijem pa je na tretjem mestu najsvetlejših zvezd na nočnem nebu. Sistem Alfe Kentavra je nabližje Osončju in je oddaljen približno 1,3 parseka, oziroma 4,3 svetlobna leta. (https://sl.wikipedia.org/wiki/Alfa_Kentavra)
20 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
21 Hazari – so bili polnomadsko turško ljudstvo, ki je od 7. do 10. stoletja vladalo v Pontsko-kaspijski stepi od Dnjepra do Urala in na severnem Kavkazu. V 7. stoletju so na severnem Kavkazu ob Kaspijskem jezeru ustanovili neodvisen kaganat. Prvotno so bili šamanisti tengriisti, kasneje pa so zaradi vpliva Bizantinskega cesarstva in islamskih kalifatov mnogi prestopili v krščanstvo, judaizem in islam. Kaganat je v 8. ali 9. stoletju kot državno religijo prevzel judaizem. Ko so bili Hazari na višku moči, so skupaj s svojimi podložniki obvladovali večino sedanje južne Rusije, zahodni Kazahstan, vzhodno Ukrajino, Azerbajdžan, večji del severnega Kavkaza (Čerkezijo, Dagestan in Čečenijo), dele Gruzije in polotok Krim. V letih 965 do 969 je njihovo samostojnost zlomil knez Svjatoslav I. Kijevski in postali so podložniki Kijevske Rusije. Hazare so postopoma izpodrinili Rusi in Kipčaki, nato pa Zlata horda, tako da so kot kulturno različno ljudstvo postopoma izginili. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Hazari. V alternativnih novicah so hazari znani kot skrivni vladarji sveta (znane iluminatske družine). http://www.srbijadanas.com/clanak/hazarija-20-jevrejski-plan-za-okupaciju-krima-18-03-2015

Komentarji